Monday, September 19, 2011

1st Step for change mahallah : Fill the form

Hari ini sudah selesai satu step untuk tukar mahallah. Rupanya kena isi borang jew. Hurm. Dalam borang tu disertakan reason kenapa nak tukar. Dia bagi 2 line je untuk tulis reason. Aku tulis la sebab tak boleh nak study sorang2 dan tak dapat nak sesuaikan diri dengan keadaan bilik tu. Tadi baru teringat nak tulis karangan panjang2 kat kertas tu. Siap berlatih nak fikir ayat2 kenapa nak tukar. Timbul perasaan risau ni. Dengan 2 sebab aku berikan, kerani kat mahallah office tu terima ke alasan aku. Aku bagi alasan terlalu general.



P/s : Kerani kat mahallah office tu tak happy bila dengar aku nak tukar mahallah. Maaflah. Saya suka mahallah yang saya duduk sekarang cuma saya tak boleh nak belajar dengan tenang jika saya masih duduk dekat mahallah sekarang. Moga2 permohonan aku diterima.

2 comments:

  1. Good question...
    Mahallah tu maksudnya hostel dalam bahasa arab...^^

    ReplyDelete

Apa yang ada dalam fikiran anda?
Sila luahkan. hehe